Uncategorized

Inspiratie: cadeau voor een housewarming

Verhuizing? Dit geef je cadeau

Is er iemand verhuisd en ga je binnenkort langs om het nieuwe huis eens te bekijken? Dan is het natuurlijk wel leuk als je een mooi cadeau meeneemt. Wij zetten een paar cadeaus op een rij die je zou kunnen geven. We beloven je dat je iedereen blij kunt maken met deze cadeautjes.

Een borrelbox

Geef iets lekkers cadeau, zoals een mooie mand met wijn of bier en lekkere hapjes. Dit is ideaal met al die mensen die over de vloer komen! Of de net verhuisde vrienden kunnen deze box gebruiken om lekker een avondje samen te genieten in hun nieuwe huis. Zo kunnen ze lekker tot rust komen na alle hectiek van de verhuizing.

Vazen en bloempotten

Een mooie plant of een bos bloemen is een vrij standaard cadeau bij een housewarming. Met wat extra groen voor in huis, zit je eigenlijk nooit verkeerd. Maar veel mensen vergeten dat je voor al die planten ook veel bloempotten nodig hebt. Geef daarom een plant in een mooie pot of geef alleen een paar chique vazen.

Lekkere douchegel

Wist je dat veel mensen hun shampoo of douchegel weggooien voor een verhuizing? Ze willen geen open flesjes meenemen die kunnen gaan lekken. Mooie producten voor onder de douche zijn dus een welkom cadeau!

Geld voor een renovatie

Wanneer iemand net verhuisd is, moeten er vaak nog kleine dingetjes gebeuren. Er is misschien een kamer die nog afgewerkt moet worden. Draag een klein beetje bij aan het nieuwe huis door geld te geven voor specifieke klussen. Schrijf bijvoorbeeld op de envelop: ‘Voor nieuwe muur steenstrips in de slaapkamer’. We kunnen je verzekeren: er is geen cadeau dat beter van pas komt dan dit!

Heb jij nog leuke ideeën voor een cadeau bij een housewarming? Laat het dan weten via het contactformulier.