cadeau's

Italiaanse producten cadeau geven

Cadeaus met een Italiaans tintje

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker. Het is alleen niet makkelijk om keer op keer te bedenken waar je iemand blij mee kunt maken. Wij hebben ervaren dat het kan helpen om een thema te kiezen en op basis daarvan een cadeau uit te zoeken. Geef bijvoorbeeld een presentje met een Italiaans tintje. Wij zetten hier alvast drie leuke ideeën op een rij om je van inspiratie te voorzien.

Pastamachine

Er is niets zo Italiaans als een lekkere pasta. Het allerlekkerste is natuurlijk een zelfgemaakte verse pasta. Geef daarom eens een mooie pastamachine cadeau. Dit is een cadeau waar iemand gegarandeerd jarenlang plezier aan zal beleven. En het is nog origineel ook!

Borrelplank

Wie aan Italië denkt, denkt ook al gauw aan La Dolce Vita, oftewel: het zoete leven. De Italianen weten hoe ze van het leven moeten genieten. Dit doen ze het liefst met familie en vrienden en met lekker eten en goede wijn. Er is dan ook weinig mooier en fijner dan samen la dolce vita te ervaren zoals de echte Italianen dat doen. Geef daarom een mooie borrelplank en een lekker uitgebreid pakket met Italiaanse producten cadeau.

Roman

Een reis naar Italië zit er misschien even niet in. Toch kan je met een beetje fantasie nog steeds een vakantie naar dit mooie land cadeau geven. Er zijn namelijk genoeg goede romans geschreven, die zich afspelen in pittoreske Italiaanse dorpjes. Wanneer je helemaal in het verhaal zit, lijkt het net alsof je je echt in Italië bevindt. Dit is ook een leuk cadeau als voorbereiding op een vakantie die al gepland staat.

Is Italië bij nader inzien toch niet helemaal het thema dat je zocht? En heb je meer inspiratie nodig voor leuke cadeaus? Klik dan snel hier voor meer ideeën!