Cadeau's feestdagen

Wat doe je in een kerstpakket?

Inspiratie voor het kerstpakket

Het einde van het jaar is de tijd van kerstpakketten en cadeautjes. Wij zijn dol op deze gezellige maanden! Maar wat doe je eigenlijk in een kerstpakket? Het kan soms best lastig zijn om ieder jaar weer een origineel idee voor een leuk kerstpakket te bedenken. Daarom geven we je in dit blog wat leuke en originele ideeën.

Een pizzarette

Tijdens de feestdagen haalt Nederland massaal het gourmetstel weer tevoorschijn. Het heeft iets gezelligs om met zijn allen in de weer te zijn met die kleine pannetjes. Aan de andere kant kennen we het gourmetten na al die jaren wel weer. Geef daarom een kerstpakket met een pizzarette cadeau dit jaar! Dit is een kleine pizzaoven voor op tafel. Het principe is dus hetzelfde als met gourmetten, alleen kun je nu gezellig samen kleine pizza’s bakken en eindeloos variëren met de toppings. De ingrediënten voor de pizza’s stop je natuurlijk ook in het kerstpakket.

Duurzame kerstpakketten

Ben je op zoek naar een variatie op het klassieke kerstpakket? Dan kun je een kerstpakket samenstellen met alleen maar duurzame en biologische producten. Zo kun je nog steeds een doos vol heerlijke hapjes en drankjes cadeau doen, maar geef je toch een originele invulling aan het geschenk. Bovendien kun je mensen zo verrassen met producten die ze zelf misschien niet zo snel zouden kopen. Leuk om te krijgen en leuk om te geven.

Een goed doel

Heb je het niet zo op kerstpakketten? Of weet je dat de kerstkransjes en likeurtjes toch ongeopend in de kast zullen belanden na de feestdagen? Dan kun je ook overwegen om het geld, dat je normaal gesproken aan de kerstpakketten zou besteden, te doneren aan een goed doel. Kies dan een doel dat past bij je bedrijf of dat aansluit bij de passies van de ontvanger van het pakket.

Wil je meer inspiratie? Dan kun je hier kerstpakketten vinden. Of bekijk onze andere blogs voor meer cadeau ideeën.